Slik flyr søsteren min gratis


TRUMF: En vanlig families forbruk kan gi 8-10 gratisreiser i året med Eurobonus.  Illustrasjonsfoto: SAS

I flere år har jeg tenkt på hvordan jeg skulle legge om betalingen av varer, for å maksimere hvor mange Eurobonus-poeng jeg greier å samle opp. Jeg har bare aldri greid å fått det til. Det viste seg å være lettere enn jeg hadde trodd.

Jeg tenkte det var en relativt komplisert greie, og ettersom jeg ennå ikke lever og ånder helt fullstendig for oppgraderinger betalt av bonus-poeng, så har jeg foreløpig utsatt det. 

Men i det siste fortalte søsteren min at hun har lagt om familiens forbruk inn i et Trumf-kort. 

Her er hvordan hun på noen få måneder har fått fire gratis flyreiser innad i Norge: 

Jeg har trumfvisakort som gjør at jeg får 2 prosent bonus på alle kjøp i Norgesgruppen (Kiwi, Joker, Spar og Meny). På mandager får jeg en ekstrabonus på 5 prosent når jeg handler på Joker - min nærbutikk. I tillegg får jeg 0,5 prosent bonus på alle andre kjøp jeg gjør med dette Visa-kortet.

Videre går det an å logge seg inn på en side som heter viatrumf som er en portal for mange nettbutikker for kjøp av ting, klær og reiser. Dette er vanlige sider, men når man går inn via denne portalen kan man f.eks. gå trumf på booking.com og Ellos. Jeg tror det er varierende prosent i de ulike nettbutikkene.

Totalt sett blir dette ganske mye bonus som kan tas ut i rene penger hvis man ønsker det, men pengene kan veksles inn i bonuspoeng på SAS. Ei krone i bonus er 13,88 i poeng hos SAS. Siden juni har familien og jeg skaffet oss ca 39000 bonuspoeng i Eurobonus. Hver tur retur i Norge (kan også inneholde flybytte) koster 10 000 for voksne. Altså nesten 4 voksenbilletter.

Ved å følge med på e-poster fra Trumf kan man tjene ennå mer. En periode var det 50 prosent i Trumf på joker fredag og lørdag på alt av frukt og grønt. Senere ble det samme tilbudet erstattet av tacoingredienser. Jeg har ikke fått avklart om man kommer opp på sølv og gullnivå også når man opptjener poeng på denne måten og ikke først og fremst fra flyreiser.

For orden skyld: Dette innlegget er IKKE sponset av Trumf. Det bare er så bra at det må skrytes litt av. 

Skulle det være noen feil i teksten over, er dette fakta om Trumf fra Norgesgruppen.

Har du spørsmål eller kommentarer til bloggen, send epost til businessclassnorge@gmail.com

2 kommentarer

Pandium

10.11.2017 kl.15:02

Det du skal gå etter, er det svarte og hvite diamant-kortet, men da den versjonen med den lille ørna på...

God jakt!

Hilsen en med 343 SAS flighter siden 2009, og 98 siden juli i år.

businessclass

10.11.2017 kl.15:16

Pandium: 98 siden juli i år?? Hver dag altså? Dagpendler?

Skriv en ny kommentar

hits