hits

SALGVARSEL: SAS holder salg, og jeg vurderer Tokyo

kommentarer

SAS holder sitt ukentlige salg, men gir i dag sine kunder et par timer ekstra å tenke på om de vil reise et sted. 

Hver torsdag klokken 18 holder SAS sitt Now or never-salg. Normalt omtaler vi ikke dette salget, da det ofte kun er bakerst i flyet. Men prisene er alltid attraktive. 

I dag er det litt annerledes, da de både gir kundene noen ekstra timer å bestemme seg for om de vil kjøpe billetter på billigsalg, men jeg vurderer selv om jeg skal reise til Tokyo. 

Men det er no way in hell at jeg sitter på økonomi helt til Tokyo. 

Før vi ser på alternativene, her er tilbudene

  • Malaga, Barcelona, Alicante, Alanya og København - alle fra 449 kroner én vei
  • Gran Canaria får du for 699 kroner én vei og London for bare 347 kroner én vei
  • New York fra 2491 kroner, Boston fra 2984 kroner, Miami fra 3191 kroner og Tokyo fra 4587 kroner

Så om jeg da ønsker å reise til Tokyo i business class, har jeg noen alternativer ut fra denne prisen. Jeg kan oppgradere med poeng. Jeg er ikke helt sikker, men jeg tror det vil ende på 100.000 poeng. Det er helt uaktuelt. Du kan like gjerne kjøpe billetter outright for de poengene. 

Videre så har du to alternativer. Du kan by på oppgraderinger hos SAS. Med litt flaks kan du få oppgradert hele turen for 6-7.000 kroner. Dette er noe jeg gleder meg til å prøve, men har fortsatt til gode å prøve det. Jeg kjenner til folk som har gjort det, med vekslende hell. 

Det tredje alternativet, som føles litt risky, er å kjøpe oppgradering på flyplassen. Dette kan ofte være det billigste alternativet, men jeg vet ikke helt. 

Muligens jeg holder meg på matta litt til. Men Tokyo må jeg besøke. 

Det jeg skriver over, stemmer overens med flere av strategiene jeg la frem i min omfattende guide for å finne billige billetter på business- og første klasse. 

For å få tilbud kan det være lurt å abonnere på diverse nyhetsbrev. Jeg har et slikt nyhetsbrev som går ut maks en ganger i uken, men da er du sikret å ikke gå glipp av supertilbudene. I tillegg vil de fleste tilbudene dukke raskt opp på min Facebook-side. Følg den her

Les også: 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar