hits

Casey Neistat har reist med Emirates' nye førsteklasse

Verdens kanskje mest berømte youtuber, Casey Neistat, har fått reise med Emirates sin nye førsteklasse. Og filmet det. 

Emirates har vært usedvanlig dyktige på Youtube. Selskapet har lykkes å få en lang rekke kjente youtubere til å reise med deres første klasse, og laget videoer. 

Men den som startet trenden var Casey Neistat, da han for ett år siden filmet en reise han gjorde med den "vanlige" førsteklassen til Emirates. Den videoen fikk 47 millioner treff. 

Les også: Syv triks som funker for billigere business- og førsteklasses reiser

For å få tilbud kan det være lurt å abonnere på diverse nyhetsbrev. Jeg har et slikt nyhetsbrev som går ut maks en ganger i uken, men da er du sikret å ikke gå glipp av supertilbudene. I tillegg vil de fleste tilbudene dukke raskt opp på min Facebook-side. Følg den her

Nå er han tilbake. Og får prøve den nye ultralukseriøse førsteklassen deres: 


Casey Neistat

Casey Neistat (36) er en amerikansk filmskaper, regissør og entreprenør. Han er mest kjent for sin Youtube-kanal, der han laster opp en ny video hver dag i vlog-formatet, og de får normalt mange millioner treff. I 2015 lanserte han selskapet Beme, som ble solgt til CNN etter en flopp. Tilsynelatende fulgte også eierskapet av kanalen også med i oppkjøpet.  

Neistat har hatt en TV-serie på HBO og ble først kjent for sin kampanje for å advare forbrukere mot iPod-batteri som ikke kunne byttes. 

Akkurat nå har Neistat mer enn åtte millioner abonnenter og nesten 2 milliarder visninger på sin Youtube-kanal. 

Nye førsteklasse hos Emirates

Tidligere i år annonserte Emirates at de skulle oppgradere den nye førsteklassen deres. Oppgraderingene var i takt med de aller beste i klassen, hvor du får ditt eget rom - med komplett privatliv. 

De nye setene er inspirert av setene til Mercedes S-klasse, med myke og komfortable seter. Disse står i ditt private rom på fire kvadratmeter. Dette er en stor oppgradering fra en 1-2-1 løsning som frem til nå har vært å forvente på første klasse hos de fleste selskaper. 

Poeng holder ikke

Emirates har nylig begynt å fly de nye første klassene i 777-300ER. Men de vil nok ikke være tilgjengelig i hele flåten til selskapet. Frem til 2019 vil selskapet kun maks få ni slike første klasser. Med tanke på at de sitter på 98 A380 fly, så er dette ganske beskjedent. 

Det er ikke mulig å booke ved bruk av poeng eller noen andre alternative metoder. Her er det bare penger som gjelder. 

Så hva koster egentlig billettene? Det skal være mulig å reise via Colombo på Sri Lanka, et kjent triks for billige førsteklasses reiser, og til Europa for ca 40.000 kroner tur/retur. Det er ikke et så dumt alternativ for reiser til f.eks. Midtøsten. 

Les også: 

Foto: Skjermdump Casey Neistat og Emirates

Ønsker du å komme i kontakt med bloggen, send mail til businessclassnorge@gmail.com

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar