hits

SALGVARSEL: Billige business-billetter

kommentarer

Nok en gang holder Qatar et solid salg. Perfekt for par. 

Det er ingen hemmelighet at denne bloggen liker Qatar. Ikke bare har de lansert mange innovative produkter, eksempelvis Q-Suites, men de har også for vane å holde store salg flere ganger i året. 

Denne gangen er det spesielt billige billetter fra Norge til Australia og Singapore. Det er mulig du kan finne billige billetter til flere destinasjoner. 

Les også: Syv triks for å fly billig business

Jeg har sett billetter fra Oslo til Sydney for 16.000 kroner pr person på business, og tilsvarende pris til Singapore. Ikke verst med tanke på kvaliteten på setene. Dette tilsvarer en rabatt på noe i nærheten av 10.000 kroner pr passasjer. 

Jeg har tidligere delt salget på Facebook-siden til bloggen. Det er lurt å følge den, da jeg legger ut alt av salg jeg kommer over der, i tillegg til at jeg hver uke sender ut et nyhetsbrev med de viktigste sakene og tilbudene. Abonner gratis på det her.

Vil du kjøpe billigere reise på business med Qatar, må du følge denne linken, og bruker du kampanjekoden PCGTBGIFT får du inntil 5% avslag i prisen. Forøvrig må du huske å søke på minimum to billetter for å låse opp de beste prisene. 

Les også: 

Foto: Qatar Airways

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar